VOORDELEN VOOR DE ZORGVERZEKERAAR

Ons doel is het bevorderen van somatische revalidatiezorg in zorghotels en haar kwaliteit in Nederland. Hiervoor gaan wij graag in overleg met verzekeraars, overheden, en andere relevante organisaties.

  • 1 overkoepelende organisatie, 1 aanspreekpunt

  • Platform voor onderzoek en kennisdeling

  • Topzorghotels staat garant voor kwaliteit

Een Erkend Zorghotel is een zorghotel dat voldoet aan een combinatie van hoogwaardige kwaliteitseisen, zowel op het gebied van zorg en veiligheid als op gebied van comfort, zodat de patient sneller kan herstellen.

Om de kwaliteit van de leden van de stichting te waarborgen is een aantal toelatingseisen van kracht, waar onder de audit. Het doel hiervan is de kwaliteit van de aangesloten zorghotels te beheersen en verder te verbeteren.

De medewerkers van Topzorghotels zijn niet enkel allemaal professionals uit de zorg, zij streven ook met veel passie naar een betere zorgverlening in Nederland.

In het menu vindt u onder erkende zorghotels een lijst van zorghotels die zorgvuldig door ons (en de audit) zijn geëvalueerd. De gasten/patienten merken dan ook een duidelijk verschil met niet-erkende zorghotels.

ZORGKOSTEN & VERBLIJSKOSTEN

ZORGKOSTEN   •   BASISVERZEKERING

Vanaf 2015 valt alle geïndiceerde zorg onder de zorgverzekeringswet. Zorgverzekeraars hebben zorgplicht. Topzorghotels gaat graag het gesprek aan met zorgverzekeraars om ook de verblijfskosten op te nemen in een aanvullende zorgverzekering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

VERBLIJFSKOSTEN   •   AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

De verblijfskosten in een zorghotel kunnen geheel of gedeeltelijk worden gedekt met een aanvullende zorgverzekering. De meeste “Erkende Zorghotels” hebben overeenkomsten met zorgverzekeraars. Topzorghotels werkt er aan om namens de zorghotels geplande afspraken te maken met zorgverzekeraars.

ZORGVERZEKERAARS – PARTNERS

KIES HET BESTE VOOR UW KLANTEN. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Tel: +31 (0)6 26 82 19 96
Email: info@topzorghotels.nl
Web: Topzorghotels.nl

Contact Us Too